loading spinner

Garantie

Algemene informatie
Tijdens de garantietermijn van 12 maanden biedt Pramacgenerator.nl garantie op de geleverde producten. Neem altijd contact op met onze klantenservice via het contactformulier, e-mail of telefoon. Vaak kunnen problemen dan snel verholpen worden.

Garantie op alle producten van Pramacgenerator.nl
De producten die Pramacgenerator.nl aanbiedt zijn van hoge kwaliteit en daarom kunnen we 12 maanden garantie geven. Wanneer het product kapot gaat, of niet naar behoren functioneert krijgt u een nieuwe exemplaar aangeboden. Wanneer een dergelijk probleem zich voordoet, neem dan altijd contact op met de klantenservice van Pramacgenerator.nl liefst via het contactformulier. Wanneer u een product ontvangt die defect is, kan u ook contact opnemen met de klantenservice.

Algemene informatie
Tijdens de garantietermijn biedt Pramacgenerator.nl garantie op de geleverde producten. Neem altijd contact op met onze klantenservice via het contactformulier, vaak kunnen problemen dan snel verholpen worden.

Garantie op alle producten van Pramacgenerator.nl
De producten die Pramacgenerator.nl aanbiedt zijn van hoge kwaliteit en daarom kunnen we garantie geven. Wanneer het product kapot gaat, of niet naar behoren functioneert wordt het defect kostenloos vergoed of krijgt u een nieuwe exemplaar aangeboden. Wanneer een dergelijk probleem zich voordoet, neem dan altijd contact op met de klantenservice van Pramacgenerator.nl via het contactformulier. Wanneer u een product ontvangt die defect is, kan u ook contact opnemen met de klantenservice.

Garantie van onze merken.
Bij elk product staat een garantie termijn aangegeven. Dit kan bij elk product anders zijn.