loading spinner

Pramacgenerator.nl maakt deel uit van Gentec Energy BV http://www.gentec.nl. Ons bedrijf is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in aggregaten. De Pramac aggregaten hebben we al veel jaren in ons programma. Met de importeur van Pramac hebben we een goede samenwerking. In principe zijn alle producten in voorraad in Nederland, waardoor er bijna altijd snel geleverd kan worden.


Pramac is opgericht in 1966 en is inmiddels één van de grootste aggregaat fabrikanten van Europa. Pramac heeft zijn productiekhallen gevestigd in Spanje, Frankrijk en Italie.

De aggregaten worden voor aflevering gecontroleerd en van olie en brandstof voorzien. Vervolgens draaien ze proef om er zeker van te zijn dat het aggregaat goed functioneert.

Pramac levert aggregaten met originele bekende westerse en japanse motoren en alternatoren. Het zijn de bekende merken. Voor de benzine aggregaten zijn dat de betrouwbare Honda motoren, waarachter een geweldig goede service organisatie staat. In de andere benzine aggregaten zijn Yamaha en Robin Subaru motoren ingebouwd.

De kleine dieselmotoren van 3000 omw/min zijn uitgevoerd met de originele Yanmar en Hatz motoren. Wanneer u deze motoren ziet dan bent u overtuigd van de kwaliteit van deze apparaten. U vindt de kwaliteit terug in de afwerking en de zorg die aan de aggregaten besteed is.

De 1500 omw/min aggregaten zijn "long live" aggregaten die de nodige 10.000 den uren in bedrijf kunnen zijn wanneer ze continu gebruikt worden. Ook hier vindt u de bekende merken zoals Perkins, Yanmar en Deutz .

De originele alternatoren komen van verschillende fabrikanten zoals Mecc Alte, Stamford, NSM, Linz.

Sommige aggregaten worden geleverd onder Pramac label. Ook voor deze aggregaten staat Pramac borg voor een goede kwaliteit. En voor deze aggregaten gelden de dezelfde garantie voorwaarden.

De onderdelenvoorziening.
Pramac heeft zijn producten goed gedocumenteerd. Voor onderdelen kunt u terugvallen op onze organisatie in combinatie met de importeur en de fabriek. Voor onderdelen kunt u ook vaak terugvallen op bedrijven die gespecialiseerd zijn in een bepaald merk.

De keuze van een Pramac aggregaat is een goede keuze. Graag helpen we u welk type het beste bij u past.