loading spinner
Robin Subaru

De Robin Subaru motoren worden geproduceerd door de bekende Subaru fabrieken voor auto's. In Japan heeft motor een zeer hoog marktaandeel in de professionele markt. De motoren zijn zoveel mogelijk modulair geconstrueerd voor een lage kostprijs en een hoge kwaliteit. De verbrandingskamers zijn zodanig vormgegeven dat de motoren voldoen aan de hui...

De Robin Subaru motoren worden geproduceerd door de bekende Subaru fabrieken voor auto's. In Japan heeft motor een zeer hoog marktaandeel in de professionele markt. De motoren zijn zoveel mogelijk modulair geconstrueerd voor een lage kostprijs en een hoge kwaliteit. De verbrandingskamers zijn zodanig vormgegeven dat de motoren voldoen aan de huidige milieu eisen. De motoren zijn door de constructie zuinig, licht in gewicht, betrouwbaar en stil. Door de combinatie van de constructie, smering en koeling hebben de motoren een lange levens duur. Er is veel aandacht besteed om het onderhoud te vergemakkelijken. Het starten onder koude omstandigheden gaat de motor gemakkelijk af.
De motor wordt gekoppeld aan een alternator met inverter. De inverter zorgt voor een optimale sinus waardoor de aggregaten uitermate geschikt zijn voor de voeding van gevoelige apparatuur. Het toerental wordt aangepast, wanneer het aggregaat minder vermogen moet leveren. Daardoor maakt het aggregaat minder geluid en is het ook zuiniger.

Meer

Robin Subaru Er zijn geen producten in deze categorie.