loading spinner

Serie Er is 1 product.

Subcategorieën

 • E series diesel

  Pramac E Serie Diesel met Yanmar motoren tot 6,9 kVA met kleine brandstoftank. 230V en 400/230V uitvoering. Handstart. Eigenschappen:
  Uitgevoerd met de zeer betrouwbare Yanmar longlife motor. Een kleine brandstoftank, Gering gewicht, Maken veel geluid. Alleen leverbaar zonder AVR (Automatische Volt Regeling voor elektronische en spanningsgevoelige apparatuur). Alle aggregaten hebben handstart. Bijzonder is dat de 400V aggregaten ook op één fase relatief zwaar belast kunnen worden! Opties: Differentiaalbeveiliging 30 mA voor extra veiligheid en een urenteller, Omschakelaar 40A voor 230V installatie. Wielenset voor het verrijden van het aggregaat.

 • E series benzine
 • ES series benzine

  Pramac ES Honda benzineaggregaten tot 8,3 kVA met grote brandstoftank. 230V en 400/230V uitvoering. Met en zonder AVR. Handstart. Eigenschappen: Uitgevoerd met de zeer betrouwbare Honda motoren. Een grote brandstoftank. Behoorlijk stil voor een openframe type.
  Leverbaar met en zonder AVR (Automatische Volt Regeling voor eletronische en spanningsgevoelige apparatuur).
  Alle aggregaten hebben handstart. Bijzonder is dat de 400V aggregaten ook op één fase relatief zwaar belast kunnen worden.!

 • GBW series diesel

  Pramac GBW aggregaten type GBW met een Yamar of Perkins motor met of zonder geluidsdichte omkasting. De robuuste aggregaten zijn in principe op voorraad. Het zijn aggregaten met originele motoren. De alternatoren zijn Europees. De spanningsregeling is met compound dus ca. +/- 5%. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor het aandrijven van motoren en dergelijke. Het geluid van de aggregaten op 7m tot 22 kVA ligt op het niveau van 65 dB(A). Dat is behoorlijk stil. De aggregaten tot 15 kVA zijn non emission. Daarboven zijn de aggregaten Euro 3A. De aggregaten kunnen natuurlijk ook geleverd orden zonder omkasting.

 • GSW series diesel
 • P series benzine

  Pramac P Serie Benzine P12000, 230V en 400V/230V-AVR typen elektrische start. Pramac P benzine aggregaten tot 13,9 kVA met grote brandstoftank. 230V en 400/230V. Met AVR. Aggregaten met elektrische start. Geen wielenset. Eigenschappen: Uitgevoerd met de zeer betrouwbare Honda motoren. Een grote brandstoftank. De aggregaten zijn zeer stil. Met AVR. (Automatische Volt Regeling voor elektronische en spanningsgevoelige apparatuur). De aggregaten hebben elektrische start. Digitale display met Volt- en Hz-meter en urenteller.

 • P series diesel

  Pramac P Serie Diesel P4500, P6000 en P9000 P11000 en p12000 230V en 400V/230V typen met elektrische start. Pramac P dieselaggregaten tot 10,6 kVA met grote brandstoftank. 230V en 400/230V. Sommige uitvoeringen zonder AVR en sommige uitvoeringen met AVR. Aggregaten met elektrische start. Eigenschappen: Uitgevoerd met de zeer betrouwbare Yanmar, Lombardini en Hatz motoren. Deze aggregaten Hebben een grote brandstoftank. De aggregaten zijn behoorlijk stil voor een diesel aggregaat. Sommige uitvoeringen zonder AVR en sommige uitvoeringen met AVR (Automatische Volt Regeling voor elektronische en spanningsgevoelige apparatuur). De aggregaten hebben elektrische start. Bijzonder is dat de 400V aggregaten ook op één fase relatief zwaar belast kunnen worden! Digitale display met Volt- en Hz-meter en urenteller voor de P6000, P9000 en P12.000. Voorbedraad voor afstandsbediening. De P 11000 en P12000 hebben afwijkende specificaties De meeste ggregaten zijn voorbedraad voor afstandsbediening en ATS netovername.

 • P series inverter

  Deze aggregaten hebben een zeer nauwkeurige spanningsregeling en zijn stil en compact.

 • PX series Benzine

  De Pramac PX serie aggregaten met handstart. Deze aggregaten worden geproduceerd onder eigen naam. De garantie voorwaarden zijn gelijk aan die van de andere aggregaten. De garantie is een jaar voor professioneel gebruik en 2 jaar voor particulier gebruik. De aggregaten zijn uitgevoerd met AVR (Automatische Volt Regeling) voor een spanningsnauwkeurigheid van +/-5%. Standaard worden de aggregaten geleverd in het kruiwagentype. Ze worden bedrijfskaar en getest afgeleverd. De aggregaten hebben handstart.

 • S series benzine

  Pramac S Serie Benzine aggregaten 230V en 400V / 230V typen voorzien van elektrische start. Pramac S Honda benzineaggregaten tot 8,8 kVA met grote brandstoftank. 230V en 400/230V uitvoering. Aggregaten met hand of elektrische start. Standaard een wielenset. Eigenschappen:
  Uitgevoerd met de zeer betrouwbare Honda motoren, grote brandstoftank en E-start. Behoorlijk stil voor een openframe type. Leverbaar zonder en met AVR. (Automatische Volt Regeling voor elektronische en spannings-gevoelige apparatuur). De aggregaten hebben of handstart of elektrische start. Bijzonder is dat de 400V aggregaten ook op één fase relatief zwaar belast kunnen worden! Digitale display met Hz en urenteller. Standaard geleverd met een wielenset. Sommige typen worden standaard met verschillende opties geleverd.
  Bijna alle aggregaten zijn voorbedraad voor afstandsbediening en ATS

 • S series diesel

  Pramac S Serie Diesel S5000 t/m S15000 230V en 400V/230V typen zonder AVR met elektrische start. Pramac S dieselaggregaten tot 15,4 kVA met grote brandstoftank. 230V en 400/230V uitvoeringen. Aggregaten met elektrische start. Eigenschappen: Uitgevoerd met de zeer betrouwbare Yanmar en Lombardini motoren. Een grote brandstoftank. De aggregaten zijn duidelijk hoorbaar. Geen AVR. De aggregaten hebben elektrische start. Bijzonder is dat de 400V aggregaten ook op één fase relatief zwaar belast kunnen worden! Er zijn verschillen in de specificaties van elk aggregaat van deze serie.

 • SP series benzine
 • X Series Export

  De X serie is voorzien van betrouwbare Honda 2 cilinder motoren type: GX630. De X serie heeft geen CE keuring en is daarom goedkoper en geschikt voor export. Dit type is uitgevoerd met elektrische start en heeft een grote brandstoftank.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item