loading spinner

Motor merk Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Hatz

  Hatz is één van de bekende grote Europese motoren bouwers. Hatz is gespecialiseerd in kleine en middelgrote diesel aggregaten tot 56kVA. De motoren staan bekend om hun lange levensduur. De motoren worden constant aangepast aan de nieuwste eisen. U kunt de motoren terugvinden in de wegenbouw, in schepen en natuurlijk ook in aggregaten.
  Veel aandacht wordt besteed aan betrouwbaarheid en de milieu eisen, die aan motoren door de verschillende landen gesteld worden. De motoren zijn compact. hebben een zo laag mogelijk gewicht. Veel aandacht is besteed aan de gebieden waar de motoren worden toegepast. Dat geldt zowel ook voor de tropen als de poolgebieden. Voor de lange levens duur is het van belang de motoren trillingsvrij te construeren door zo nodig de krukwangen en het vliegwiel aan te passen of gebruik te maken van een balans-as. Veel aandacht is er besteed om het onderhoudsinterval te verlengen en de kosten van onderhoud laag te houden.

 • Honda

  Honda is 's werelds grootste fabrikant van motoren. Alleen al in 2009 produceerde Honda wereldwijd meer dan 23 miljoen motoren op de markt voor een breed scala zoals: auto-, motor-, scheepvaart, power equipment. Honda Engines biedt een complete lijn van kleine, algemene motoren voor de commerciële, verhuur- en consumententoepassingen. Honda-motoren leveren soepele en betrouwbare stroom voor meer dan 3.000 verschillende producttoepassingen, waaronder hogedrukreinigers, grasmaaiers en reddings- en bouwmachines en generatoren.

 • Lombardini
 • Perkins
 • Pramac
 • Robin Subaru

  De Robin Subaru motoren worden geproduceerd door de bekende Subaru fabrieken voor auto's. In Japan heeft motor een zeer hoog marktaandeel in de professionele markt. De motoren zijn zoveel mogelijk modulair geconstrueerd voor een lage kostprijs en een hoge kwaliteit. De verbrandingskamers zijn zodanig vormgegeven dat de motoren voldoen aan de huidige milieu eisen. De motoren zijn door de constructie zuinig, licht in gewicht, betrouwbaar en stil. Door de combinatie van de constructie, smering en koeling hebben de motoren een lange levens duur. Er is veel aandacht besteed om het onderhoud te vergemakkelijken. Het starten onder koude omstandigheden gaat de motor gemakkelijk af.
  De motor wordt gekoppeld aan een alternator met inverter. De inverter zorgt voor een optimale sinus waardoor de aggregaten uitermate geschikt zijn voor de voeding van gevoelige apparatuur. Het toerental wordt aangepast, wanneer het aggregaat minder vermogen moet leveren. Daardoor maakt het aggregaat minder geluid en is het ook zuiniger.

 • Volvo
 • Weichai
 • Yamaha
 • Yanmar

  De keuze voor de Yanmar motor heeft veelal te maken met de ervaringen van de klant. Yanmar behoort tot de topfabrikanten van motoren voor de meest uiteenlopende toepassingen. De keuze voor Yanmar is daarom niet zo moeilijk. De Yanmar motoren hebben een hoge kwaliteit, een lange levensduur, een laag brandstofverbruik door slimme constructies en kunnen gemakkelijk geplaatst worden. De motoren zijn allemaal dieselmotoren. De kleinste motor het een vermogen van slechts enkele kilowatts en het grootste ca. 60 kW. Het lage brandstofverbruik wordt bereikt door een optimale luchttoevoer, de juiste verbrandingskamers in combinatie met de slag van de krukas, een goed fabricaat voor de inspuiting zoals Bosch, een uitlaatsysteem dat geconstrueerd is voor de bijbehorende motor, de smering die exact afgestemd moet zijn voor de motor en niet te vergeten de koeling. De lange levens duur wordt daarnaast bereik door eventuele krukasaanpassingen en balans-assen om het aggregaat trillingsvrij te maken. Door de juiste afstemming van de verschillende detail technieken van de verschillende motoren maken motoren relatief weinig geluid. Alles bij elkaar betekent dit dat de motoren ook bij 40°C het gevraagde vermogen kunnen leveren. Wanneer u de motor veel gebruikt dan is de Yanmar motor een goede keuze. De kwaliteit betaalt zich terug in de lagere kosten of ownership in combinatie met een laag geluidsniveau.